Om Dreamward SMB

Var är det vi gör egentligen?

Vi brinner för snowboard, skateboard och wakeboard, men egentligen kan vi göra andra saker i vår förening också. Vårt fokus är individsport som man bäst utför i grupp! :) Vi jobbar hårt för att anlägga en snowpark, skatepark och en wakeboardpark i Smedjebacken. Och vi vill skapa härliga arrangemang där vi alla kan träffas och njuta av skönt häng och musik. Kanske vi kan utveckla skateboard-parken på torget? Kanske vi kan bygga en bmx-bana?
Men vi har alltså ingen fast plats eller klubbstuga, eftersom vi är lite flytande och dyker upp lite här och var. Så håll dig uppdaterad här på hemsidan, eller på Facebook och Instagram.

Öppnade för allmänheten igen

2017/2018 så tog vi initiativet till att öppna Uvbergsbacken för allmänheten igen, det var många besökare, både lokala och tillresta, som förgyllde hela säsongen och vi byggde en liten park.

Arrangemang

Vi har arrangerat Sportlovsfredag med välbesökt resultat, vi hade disco i backen, prova-på-snowboard och tacofredag.
Och i samarbete med Konsthallen Meken Smedjebacken så har vi byggt upp en skatepark mitt i deras pågående utställning "Från gatan".
Meken, Kulturföreningen Första fredagen och vi kommer även arrangera en skateskola för tjejer.
Mer info här: www.mekensmedjebacken.se

Bli medlem:

Att bli medlem i Dreamward kostar 250 kr. Alla pengar går oavkortat till att hitta på roliga saker för våra medlemmar. Som medlem så får du rabatt på alla våra arrangemang. När du blir medlem så får du även ett sms när något kul är på gång!

Vill du sponsra vårt arbete?

I takt med att vi får tillstånd att bygga snowpark och wakeboardpark så kommer vi gå ut och aktivt söka samarbetspartners till detta. Men känner du redan nu att vår verksamhet passar ditt varumärke perfekt och du vill stötta vårt arbete så är du varmt välkommen. Bara hojta till på info@dreamward.se så kan vi nog hitta ett bra och givande samarbete för oss båda!

Mejla ossBli medlem